כנס המסעדנות 2022

כנס המסעדנות השנתי התקיים השנה לאחר מספר דחיות ב27.2 במלון אינטר דויד קונטיננטל בתל אביב

כנס המסעדנות השנתי התקיים השנה לאחר מספר דחיות ב27.2 במלון אינטר דויד קונטיננטל בתל אביב.
לכנס הגיעו כ1000 איש שכללו בין השאר בעלי מסעדות, בתי קפה, חברות לייצור מזון, יבואני מזון , שפים וברמנים מענף ההסעדה, ספקים מקומיים ובלוגרים בתחום.

באולם רחב הידיים של אולמות האירועים הייתה תצוגת ביתנים של יצרנים, יבואנים של אוכל, מכונות ופתרונות שירות לענף ההסעדה.
במקביל לכך, התקיימו החל משעות הבוקר כנסים מקצועיים:
את אירועי הכנסים פתח יוזם האירוע טל מור. ולאחריו התקיימו פאנלים בהנחיית העיתונאית אפרת אנזל

תומר מור, מנכ"ל מסעדנים חזקים יחד, דיבר על עניין משבר הקורונה והשפעתו על ענף המסעדנות. אולם אירועים בירושלים
עורך דין עמית גרוס, דיבר על המשבר הכלכלי שפקד את הענף בהיבטים של העסקת עובדים וההכרח לצמצם במידה ניכרת במימדי כוח האדם בתחום.
בנושא קונספט המשלוחים שתפס תאוצה ונפח משמעותיים מאוד בתקופה זו, התנהל פאנל מרתק בהשתתפות דניאל רחמים, מנכ"ל חברת שליחיות האוכל הגדולה-"משלוחה."
בביתני התצוגה היה פסיפס מעניין של יצרנים מקומיים( עם דגש בולט מאוד על טרנד המזון הטבעוני המהונדס לסוגיו, כתחליף למאכלים סטנדרטיים).

חברת גרופר  היא יצרנית משקאות קלים, לא מוגזים, שמפעלה ומשרדיה שוכנים בקיבוץ להבות הבשן.
לירון קופר
הוא הבעלים:"אנחנו מייצרים 3 סוגי משקאות קלים, המהווים אלטרנטיבה בריאה ומהותית לשוק המשקאות הקלים בישראל, כיום. מבוססי תפוז, תפוח, לימון, בנלווה לתוספות של טעמים טבעיים. קהל היעד המרכזי שלנו הוא אכן בעלי מסעדות, מסעדות ובתי קפה וגם מטבחים מוסדיים.
קנה המידה הרחב של האירוע הזה איפשר ומאפשר לנו חשיפה רחבת היקף ומשמעותית מאוד לקהל הלקוחות העתידי, באופן רחב יותר ומשמעותי יותר". סיור קולינרי בשוק מחנה יהודה בירושלים


יבואנית המזון הגדולה חברת וילי פוד, הציגה בדוכן שלה,  שלל גבינות מכל רחבי אירופה בעיקר:איטליה, ספרד, אנגליה יוון  ועוד, עם טעמים מיוחדים של טעמי כמהין, בזילקום, סוגים שונים של גבינות עיזים.
ניסים רפאל, מנהל השיווק:" מוצרי הגבינות המובילים שלנו, הוכיחו את עצמם היטב, הן לצרכן הפרטי והן כחומרי גלם למנות חלביות במסעדות ובתי קפה. האירוע הזה חושף אותנו ביתר שאת לכך."

עמותת ויגן פרדנלי עוסקת בתחום המפתיע למדיי של סימון עסקים, בכל התחומים ובתחום המזון בפרט שיש להם היצע טבעוני
החברה, שלה למעלה מ2000 לקוחות מכל רחבי הארץ, מספקת מדבקות סימון, מאגרי מידע, אמצעי קידום  וחשיפה ברשתות החברתיות למסעדות, בתי קפה, עסקי מזון שרובם עם היצע מוצרי מזון טבעונים ואחרים עם רבע מהמוצרים שבסיסם הוא ייצור טבעוני.
לדבריהם, ההקשר הוא תיווי מוצרים לתועלת העסק והצרכן כאחת עם מגוון רחב של 700 מוצרים בהיצע הכולל.
הכנס היווה לדבריהם חשיפה משמעותית לקהלי יעד פוטניצאיליים נוספים בתחום ההסעדה.

חברת טבע דלי, היא חברה ותיקה לייצור תחליפי בשר טבעוניים, הנמצאת בבעלות העברים מדימונה ,שגם מייצרים את המוצרים שלהם במפעל משלהם השוכן בדימונה מזה 30 שנה.
הם היו בין הראשונים בישראל שייצרו מוצרים על בסיס של תחליפי בשר לסוגיהם( המבורגר, שניצל, קבב) . היסודות של המפעל הוקמו כבר לפני 50 שנה ומרבית מוצריהם, ששמעם יצא גם לחו"ל, מיועדים לשוק הקמעונאי הישראלי לסוגיו.
בין האורחים בכנס אפשר היה לפגוש את יו"ר איגוד השפים והטבחים, השף, חנן שגיא:" לדעתי המגמה הבולטת כיום היא פוד-טק. היינו מזון מהונדס ובמקביל מגמות ברורות של שינויים שנוצרו לאחר הקורונה למשל רובוטיקה בשימוש במסעדות, בתי קפה ואולמות אירועים וחידושי תפריט מעניינים.למשל מה שמוגדר כבשר מהטבע. כל  זה לדעתי הוא פועל יוצא של מציאות חדשה שנוצרה."

חברת ספייסהאוס, מתמחה באספקת קוקטיילים מוכנים לבתי קפה , ברים ומסעדות. מפעל החברה שוכן בראשון לציון. החברה מספקת 25 סוגי קוקטיילים חלקם הגדול הוא קוקטיילים מוכרים ואחרים, מקוריים.


גיא לייבוביץ', מהבעלים-"קוקטיילים מוכנים הוכיחו את עצמם, כפתרון מצוין וטוב לברים, מסעדות, בתי מלון.
טעמם הוא ככל טעם של קוקטייל המוכן במקום. חוסך זמן לברמן, ובכלל עלויות נלוות של עבודה להכנת הקוקטייל.

הביתן של ONE ROBOTIX, כלל תצוגה של 3 רובוטים שונים, המהווים על פי החברה פתרונות יעילים לחסכון בעבודות מסעדה.
הפתרונות הללו, יעילים לדברי הבעלים, גם למפעלי מזון.
הרובוטים זמינים לעבודת הגשה, קבלת הזמנה והנגשת תפריטים.

חברת קירוסקאי הציגה בביתן הגדול בכנס, מכונות שונות למטבח המוסדי.
ריקי גזית, מנהלת השיווק:" השקנו בכנס שתי מערכות. האחת- מערכת סיקורלציה לטיהור אוויר מקורונה, וירוסים, נגיפים שונים. תוצרת ארצות-הברית."
המערכת השניה היא מעבד מזון קומפקטי ורב תכליתי, תוצרת צרפת/ גרמניה.
עם יכולות גבוהות בטיגון, עיבוד, בישול , אידוי. עם 10 אלף סיבובים לדקה.
היתרון המרכזי של הכנס הזה מבחינתנו הוא הגעה לקהל לקוחות קטן דווקא, כמו בתי קפה וגלידריות. וכך אנו גם חושפים וחשפנו את המוצרים שלנו לקהל יעד זה וגם נתנו להם אפשריות טכנולוגיות לפתרונות יעילים וכדאיים אפשריים."

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

הצעד הראשון להצלחה >>

חנות אינטרנטית

העולם כולו עובר לקניות ברשת האינטרנט.
תנו לנו לבנות לכם חנות אינטרנט מלאה
כולל סליקה, אבטחה והכנסת כל המוצרים.
לקום בבוקר ולראות כמה כסף נכנס בלילה!

הצעד הראשון להצלחה >>
בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה רק תקבע את התקציב במילים כמו: 
קייטרינג לאזכרות
הסעות בדרום

בוא נתחיל >>
תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>

קידום אורגני בגוגל

מאות לקוחות מרוצים לא טועים!
צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק קדימה ולהביא אותך לדף הראשון
בגוגל. 
פנלים מבודדים | שיפוץ ABS

תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>
מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>

בניית אתרים רספונסיבים

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין מערכת ניהול ועיצוב מרהיב
ואישי לכל אתר

מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>