שף רזניק של הים

אחרי שבישל לסופיה לורן ולביבי, שף חואן רזניק רוצה לשלב בין שלוש האהבות שלו: לחיות על ספינה, לכתוב שירה ולבשל לחברים

כששף חואן רזניק לא מבשל הוא כותב שירה ויוצא להפליג בים. אחרי שבישל לסופיה לורן, לנשיא מלטה, לראש הממשלה בנימין נתניהו ולרעייתו, ולרשימה ארוכה של מכובדים, יש לו חלום אחד. הוא רוצה לשלב בין שלוש האהבות שלו: לחיות על ספינה, לכתוב ולבשל לחברים.

איך הגעת לעסוק בתחום?
"הגעתי למקצוע במקרה. בשנת 1986, חבר שלי עבד במלון נהר הירדן, בטבריה, וסיפר לי שהתפנתה שם משרה. הגשתי מועמדות והתקבלתי לתפקיד במטבח הקר. כך, התחלתי את דרכי בתחום כמקלף בצל ותפוחי אדמה, בפלטפורמה האחורית".

מה מרגש אותך כרגע?
"בתקופה הנוכחית אני מתמקד בהכנות לקראת בפסטיבל האוכל הגדול ביותר שנערך אי פעם בארץ. הפסטיבל צפוי להתקיים בחג פורים הקרוב במדע-פארק בקרית ים. הוא יארח שוק איכרים ענק, 500 דוכנים שיציעו מבחר מנות של בשלנים שונים וסדנאות שף בהן יקחו חלק טובי השפים בארץ. אני צפוי להנחות את הסדנה שתתמקד במטבח הצרפתי הקלאסי".

למי היית רוצה לבשל?
"הייתי שמח לבשל באינטימיות ולבלות ערב עם לי לוי, המגישה האורחת של התכנית, מה אתם אומרים".

מה היית משנה בסצנת המסעדות?
"הייתי משנה את המגמה הרווחת של שפים שקונים משרות נחשקות במסעדות עילית בכסף מאנשי יחסי ציבור".

אילו מנות כוללת הארוחה המושלמת שלך?
"מנת הפתיחת לארוחה המושלמת שלי היא קריספלה איטלקי ממולא בתרד ודוקסל, ברטבי בשמל ועגבניות. אחריה הייתי מציע מרק בצל אפוי, עם כיפת בצק וסלט קוביות צרפתי, בוויניגרט אשכולית אדומה. למנה עיקרית פילה צבי ברוטב ציידים משמש וכוכבי אניס עם פירה בשמנת וחמאה. ולקינוח קרפ סוזט פלומבה בליווי גלידת וניל".

למי בתחום אתה מפרגן?
"אני מפרגן בגדול לשף מלון ליאונרדו בחיפה, אבי דדוש, שהוא גם השף של מכבי תל אביב. הוא חבר ילדות ומנטור. כמו כן, אני מפרגן גם לשף יערות הכרמל, אמיר כלפון, שעבדתי תחתיו. הוא חבר ודמות ללמוד ממנה".

עבודה בגובה

מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?
"כשאני לא מבשל אני כותב שירה. כמו כן, הים הוא אהבה גדולה, אז יצאתי ללא מעט הפלגות בשנים האחרונות, כחבר בחברה האיטלקית, MSC Crocierre. אני גם אוהב לבלות עם חברים ומעל לכל עם הילדים שלי". קונספט לאירועים

מהו הרגע המספק ביותר במהלך יום העבודה?
"הסרוויס הוא הרגע המספק ביותר עבורי במהלך יום העבודה".

איזו מנה אתה לא אוהב להכין?
"אני לא אוהב מנות מהמטבח היפני, על כל גווניו".

שתף בחלום שלך.
"החלום שלי הוא לחיות על ספינת עץ באזור של איזו מרינה יפה, לכתוב ולבשל לחברים".

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את המילים והתקציב ואנו נדאג
למקום הראשון בתוצאות גוגל. בהתחייבות

בוא נתחיל >>
תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>

קידום אורגני בגוגל

צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך צעד קדימה ולהביא
אותך להיות בדף הראשון בגוגל בביטויים
הרלוונטים. ראשון בגוגל = לקוחות חדשים

תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>
מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>

בניית אתרים וחנויות

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין, מערכת ניהול אתרים
ועיצוב מרהיב ואישי לכל אתר

מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>