פוקישופ משיקה סניף בבני ברק

זה היה עניין של זמן עד שהפוקי יהפוך לסצנת אוכל רחוב גם בישראל, ובין הראשונים לזהות את הצלחת המאכל מהוואי הם הבעלים של רשת 'פוקישופ', המונה היום 4 סניפים: 2 בתל אביב, הרצליה ובני ברק. הרשת מתמחה בהגשת 'פוקישופ' על מגוון בסיסים של דגים נאים ותוספות, המתאימים גם לקהל צמחוני וטבעוני

זה היה עניין של זמן עד שהפוקי יהפוך לסצנת אוכל רחוב גם בישראל, ובין הראשונים לזהות את הצלחת המאכל מהוואי הם הבעלים של רשת 'פוקישופ', המונה היום 4 סניפים: 2 בתל אביב, הרצליה ובני ברק. הרשת מתמחה בהגשת 'פוקישופ' על מגוון בסיסים של  דגים נאים ותוספות, המתאימים  גם לקהל צמחוני וטבעוני.

מאחורי יצירת תפריט הפוקי, התוספות והרטבים , עומדת השפית ג'ודית צרפתי, המביאה עימה ניסיון רב בתחום המסעדנות. טרם עלייתה לישראל עבדה ג'ודית במסעדות רבות בלוס אנג'לס. במהלך ביקור שערכה עם בעלה בהוואי, ראתה את הפוקי והתאהבה וכך, אחרי שעלתה לישראל עם משפחתה  לפני כ 4 שנים, זיהתה את הפוטנציאל להקמת רשת שתתמחה בהגשת קערות פוקי בהתאמה לחיך הישראל וכך נולדה רשת 'פוקישופ'. דפי סויה

גו'דית דוגלת בתשומת לב לכל מרכיב ולכן כל חומרי הגלם בכל סניף איכותיים וטריים, כמו כן, קיים מבחר עשיר של תוספות, ואת כל הרטבים ג'ודית פיתחה ומייצרת אותם בכל יום מחדש מרכיבים טריים והם אלה שהופכים את הטעם של הפוקי המוגש ברשת למעניין וייחודי. תפריט הרשת מציע קערות פוקי מוכנות אבל כמובן שכל אחד יכול להרכיב את סצנת הפוקי שלו על פי העדפותיו וטעמו האישי. 

קערות הפוקי שניתן להרכיב ברשת פוקישופ כוללות:
בסיס של מנת פחמימה שיכולה להיות אורז לבן, אורז מלא, קינואה, אטריות אורז ומי שלא רוצה פחמימה יוכל לבחור סלט עלים מרענן. מכאן העלילה מתפתחת לתוספת חלבון עם אומגה 3; סלמון וטונה רגילים או במרינדה וטופו. משם מתחילה חגיגת הטעמים האמיתית, עם שלל ירקות  לצד מרכיבים עונתיים שמשדרגים את המנה. והשוס הוא הקסם שמפזרים מעל כמו: בצל מטוגן ,שומשום שחור, לבן או גם וגם, בוטנים קלויים ואיך לא קרנבל רטבים בטעמים ייחודיים לרשת, שחודרים פנימה והופכים את האורז לג'וסי. אולם לחינה בירושלים

התיבול המסורתי של מנת הפוקי מושפע מחומרי גלם ותבלינים מהמטבח היפני וממטבחים אסייתיים נוספים .בין היתר הוא מבוסס על רוטב סויה, בצל ירוק ושמן שומשום. כאמור, ג'ודית השפית ומי שעומדת מאחורי יצירת המנו והרטבים  של רשת פוקישופ לקחה את העניין צעד אחד קדימה ויצרה רטבים ייחודיים כמו: סרירצ'ה ווסאבי חריף, מיונז בזיליקום, בלסמי מייפל, מנגו צ'ילי, טחינה ג'ינג'ר ומייפל, פונזו ועוד.

בישראל מזון מהיר או אוכל רחוב הוא כזה שאפשר 'לחטוף ככה', על הדרך, אבל ברוב המקרים זה יהיה פחמימה כמו פיתה או לאפה. לעומת זאת, קערת פוקי הנחשבת גם לאוכל רחוב, מציעה אטלרנטיבה טריה, מזינה, ומשביעה בתחום. בשורה תחתונה, מדובר על מנת פודיס שמאוד מזכירה סלט, רק עם מרכיבים שמשתלבים יחד בהרמוניה ומעניקים חוויה של טעמים בקערה אחת. 

רשת פוקישופ הוקמה בישראל לפני 4 שנים על ידי בן ון גלדר, יזם ואיש הייטק לשעבר שעלה לישראל מהולנד ופרנק צרפתי, איש עסקים מלוס אנג'לס שעלה לישראל לפני 5 שנים עם אשתו ג'ודית.  הרשת מונה היום 4 סניפים: 2 בתל אביב (ברחוב רוטשילד ואבן גבירול, בני ברק והרצליה פיתוח) בקרוב ייפתח הסניף החמישי.

אינדקס מדיה - פתרונות שיווק מתקדמים לעסק שלך

הצעד הראשון להצלחה >>

פייסבוק עסקי

לא הגיע הזמן לעשות כסף מפייסבוק?
תן לנו לבנות לך דף עסקי בפייסבוק,
לנהל אותו ולחשוף את העסק שלך
לאלפי עיניים נוספות

הצעד הראשון להצלחה >>
בוא נתחיל >>

קידום ממומן בגוגל

רוצה להיות ראשון בגוגל כאן ועכשיו?
קידום ממומן בגוגל הוא הדבר בשבילך.
אתה תקבע את התקציב - אנחנו נביא
אותך לדף ראשון!

בוא נתחיל >>
תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>

קידום אורגני בגוגל

מאות לקוחות מרוצים לא טועים!
צוות המומחים שלנו רק מחכה להצעיד
את העסק שלך קדימה ולהביא אותך
לדף הראשון בגוגל

תהליך העבודה ולקוחות נבחרים >>
מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>

בניית אתרים רספונסיבים

בניית אתרים רספונסיבים מותאמים
לכל סוגי המסכים, לטלפון ולגוגל,
כולל דומיין מערכת ניהול ועיצוב מרהיב
ואישי לכל אתר

מידע נוסף ואתרים לדוגמא >>